iPhone Applications για hich-tech μαμάδες

Είσαι νέα μαμά ή διανύεις τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σου και έχεις μονίμως στο μυαλό σου το μωράκι σου; Δες μερικά φανταστικά iphone apps για νέες μαμάδες!

iHomeopathy
Με την εφαρμογή αυτή, οι «πρώτες βοήθειες» βρίσκονται στην παλάμη του χεριού σας. Πρώτες βοήθειες για το μωρό σας αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά σας, πώς να αναγνωρίσετε τις παιδικές ασθένειες, πώς να αντιμετωπίσετε ατυχήματα στο σπίτι, χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές από γιατρούς, τηλέφωνα πρώτης ανάγκης… όλα όσα μπορεί να χρειαστούν ώστε να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά μια «έκτακτη» κατάσταση στην οικογένειά σας, οποιαδήποτε ώρα κι αν συμβεί!

Baby Connect

Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στις μαμάδες να καταγράφουν το πρόγραμμα του μωρού τους, να διαχειρίζονται σχετικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα την ώρα που έφαγε τελευταία το μωράκι ή την ώρα που ξύπνησε, πόση ώρα κοιμήθηκε ή πότε πρέπει να του χορηγηθεί ένα φάρμακο κλπ, και να τις μοιράζονται με το βρεφικό σταθμό ή (σε περίπτωση που υπάρχει) την νταντά του μωρού. Αυτό δίνει τη δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης για οτιδήποτε σχετικά με το πρόγραμμα του μωρού και βοηθάει σημαντικά στην τήρησή του.
Παρόμοια είναι και η εφαρμογή “BabyBrain” , η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραπάνω από ένα μωρά ταυτόχρονα.

Family Organizer

Ένα application που δίνει τη δυνατότητα στις μαμάδες-νοικοκυρές να απλοποιήσουν και να διαχειριστούν τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Οι συγκεντρώσεις με τους καθηγητές στο σχολείο των παιδιών, οι διαφορετικές απογευματινές τους δραστηριότητες, η επίσκεψη στον παιδίατρο, το δείπνο με παππούδες και συγγενείς, αλλά και η λίστα με τα ψώνια της ημέρας, όλα πλέον οργανώνονται εύκολα με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, η οποία φυσικά φροντίζει και για την έγκαιρη υπενθύμισή τους!
iBearBaby

Ένα ημερολόγιο μωρού, όπου οι μαμάδες μπορούν να αποθηκεύουν φωτογραφίες από την ανάπτυξη του παιδιού τους, το βάρος και το ύψος που πέρνει το μωρό, καταγραφή των παιδιών ασθενειών και εμβολίων, και γενικότερα στοιχείων του ιατρικού ιστορικού του μωρού τους. Έπειτα από τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής, πλέον παρέχεται και η δυνατότηατ καταγραφής ήχου.
Mom Maps
Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα εντοπισμού των πλησιέστερων πάρκων «φιλικών» προς τα παιδιά, παιδότοπων, εστιατορίων, παιδικών χαρών, καταστημάτων με παιδικά, και γενικότερα χώρων που θα μπορούσαν να περάσουν χρόνο και να διασκεδάσουν με τα παιδιά τους, σε όποια περιοχή κι αν βρίσκονται.

Baby Pack & Go
Μια εφαρμογή που θα σας λύσει τα χέρια όταν μετακινείστε ή ταξιδεύετε με το μωρό σας! Ένας κατάλογος με όλα τα πράγματα που είναι απαραίτητα στα μωρά (ανάλογα με την ηλικία τους), έτοιμες λίστες αλλά και με τη δυνατότητα πρόσθεσης ή αφαίρεσης πραγμάτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δικού σας μωρού και των δικών σας συνηθειών, κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη βοηθώντας σας στην οργάνωση της μετακίνησης ή του ταξιδιού με το μωρό σας. Πολύ χρήσιμη ειδικά σε πολυμελής οικογένειες!

AllRecipes.com
Για το τέλος αφήσαμε μια εφαρμογή που θα γίνει μία από τις αγαπημένες των μαμάδων-νοικοκυρών. Με παροχές όπως: συνταγές βάσει κατηγοριών και βασικών συστατικών, καταγεγραμένα όλα τα θρεπτικά συστατικά της εκάστοτε συνταγής ώστε να καλύπτονται όλες οι διατροφικές ανάγκες των μελών της οικογένειας, θερμιδομετρημένες, με τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας και μαγειρέματος του κάθε φαγητού να αναφέρεται σε κάθε συνταγή, αλλά και με τα υλικά της συνταγής να μετατρέπονται σε λίστα για ψώνια, η εφαρμογή αυτή θα απλοποιήσει τη ζωή των μαμάδων και θα τις βάλει πάλι με κέφι στην κουζίνα!

Post navigation